Grafisk Litteratur

144 sider
Format 17 x 24
ISBN 978-87-999-939-1-8

Pris 220 kr. + forsendelse
(176,00 ekskl. moms)
Bestillingsnr. 309

Ian Wisler-Poulsen

20 designprincipper

 

Køb bogen her

 

 

 

Ved at følge principperne i denne bog bliver designeren i højere grad i stand til at udforme et design, som brugeren intuitivt forstår.

 

At designe handler typisk om at formgive og organisere elementer. Om det er design af et logo, et visitkort, en brugergrænseflade til et website eller en applikation, er det afgørende, at brugeren forstår delelementernes betydning og deres indbyrdes relation: Nogle elementer er vigtigere end andre, nogle elementer hører sammen, og andre elementer skal ses i en bestemt rækkefølge.

 

Forfatteren gennemgår 20 designprincipper. Hvert princip bliver forklaret på en side, og herefter er der 2-8 sider med visuelle eksempler og supplerende tekst for det pågældende designprincip. Af designprincipper kan nævnes: Nærhed, ensartethed, genkendelighed, grupper, figurdannelse, kontrast, lukkethed og enkelhed.


Bogen henvender sig primært til grafiske designere og multimediedesignere, men den kan anvendes af alle, som beskæftiger sig med visuel kommunikation, usability eller design af brugergrænseflader.
 

 

 

Anmelderne skrev:

144 sider, hvor du kommer i nærkontakt med begreber indenfor design som nærhed, ensartethed, genkendelighed, kontrast, lukkethed og en række andre områder.

Mogens Darhauge, grafisk fremtid

 

Grafisk Litteratur · Godthåbsvej 90 · 2000 Frederiksberg
boger@grafisk-litteratur.dk · Tel: 26 16 23 96

Salgs- og leveringsbetingelser · Kontakt

Sitemap