Grafisk Litteratur
Usability - dansksproget version

144 sider
Format 17 x 24 cm
Paperbeck - garnhæftet
ISBN 978-87-999-939-2-5

Ian Wisler-Poulsen og Ole Gregersen

Usability - dansksproget version

 

Køb bogen her

 

 

Testmetoder til mere brugervenlige websites på Internettet

Bogen er lettilgængelig og praksisorienteret. Den gennemgår 6 generelle metoder til evaluering af et websites brugervenlighed. Ud over en beskrivelse af, hvordan testmetoderne planlægges og udføres, giver bogen en beskrivelse af hvad Usability er, og hvordan man designer et evalueringsforløb.

Bogen kan dels bruges som introduktion til Usability med henvisninger til teori, praktiske eksempler og metodebeskrivelse; dels som øvelsesbog, hvor de enkelte testemetoder er beskrevet – både som princip og i forhold til praktisk udførelse.
 

Se bogens indholdsfortegnelse her!
 

Bogen henvender sig som udgangspunkt til to målgrupper: Professionelle i IT-branchen, der har behov for inspiration og metoder til arbejdet med Usability – samt studerende, som har behov for en praksisorienteret indgang til arbejdet med brugervenlighed og bruger-centreret design.

Bogen bruges på Multimediedesigneruddannelsen samt på IT-Universitetet som øvelsesbog på kurset Usability.


Se også forfatternes egen usability-site
 

Udtalelser af brugere:

„Til alle der ønsker at have den bedste brugervenlighed i deres web designs. Denne bog præsenterer metoder og forudsætninger for at ramme plet første gang!”

Peter Keller-Larsen, Senior Product Manager, Nokia

 

 

„En super cool bog om website Usability, som skildrer mange, gode undersøgelses-værktøjer i forhold til de metoder, man benytter sig af i de virksomheder, hvor man har en mere „lige på og rå” tilgang til undersøgelse.”

Denise Kutlu, Entertainment Editor, MSN, Microsoft

 

 

„En god introduktionsbog til udførelse af Usability testmetoder med mange gode eksempler. Bogen giver god indsigt og er skrevet i et behageligt og underholdende sprog. – Absolut anbefalelsesværdig!”

 Amine Gür, Kandidatstuderende, IT-Universitetet

 

 

„Bogen er anvendelig fra første linje. Den gør usability til noget, alle kan arbejde med – ikke kun „eksperter”.

Mange undervisere og studerende ved ikke, hvordan man kan „samle” begrebet usability. Bogen her er et godt grundlag, og den bør være i nærheden af enhver, som arbejder med eller underviser i usability.”

Maria Santana, Multimediedesignstuderende, NORD

 

 

 

Grafisk Litteratur · boger@grafisk-litteratur.dk

Kontakt

Sitemap