Grafisk Litteratur

256 sider
Format 16 x 24
Paperback - garnhæftet
ISBN 978-87-91171-91-8

Pris 360 kr. + forsendelse
(288,00 ekskl. moms)
Bestillingsnr. 185

Katrine Granholm, Tine Kej og Dorte Nielsen

Grundbog for Art Directors

Regler du kan bruge - eller bryde

 

Her er endelig en bog for art directors og alle dem, der drømmer om at blive det.

Bogen er en samling af råd, regler og retningslinjer for at lave god kreativ kommunikation. Målet er at højne kreativiteten og skabe relevante, originale og inspirerende løsninger, der ikke tidligere er set.

Da originale løsninger ofte er fantastiske, netop fordi de bryder reglerne og går imod konventionerne er denne bog et godt udgangspunkt. Det er en absolut fordel af kende reglerne, når man vil bryde dem.Forfatterne
De tre forfattere er alle ansat på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Dorte Nielsen har tidligere udgivet to bøger, hvoraf 'Inspired' desværre er udsolgt. (Udgivet på engelsk i Holland).
 

Bogens hovedkapitler

  • Art directors værktøjskasse

  • Den kreative proces

  • Medier

  • På bureauet

  • Websites & awards


 

Anmelderne skrev:

SNDS/Magazine
I "Den kreative proces" beskrives, hvordan en AD'er arbejder - og i bedste DIY-stil er kapitlet bygget op over fire "projektdokumenter, der er lige til at kopiere og bruge i en konkret opgave. Her findes også de basale"10 regler for god kommunikation", der alene er hele bogens pris værd.
Lars Pryds 

grafisk fremtid

Der er en målgruppe ude hos dem, der har unge handelsuddannede medarbejdere, der skal indkøbe kreative løsninger til virksomhedens kommunikationsopgaver, lige fra enkeltannoncer, brochurer og til hele kampagner. De vil blive stærkere og derved bedre partnere i processen.
Mogens Darhauge

 

Grafisk Litteratur · Godthåbsvej 90 · 2000 Frederiksberg
boger@grafisk-litteratur.dk · Tel: 26 16 23 96

Salgs- og leveringsbetingelser · Kontakt

Sitemap